Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Garanciális feltételek / Vásárlástól való elállás

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban 
Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül a hello@rattan24.hu e-mail címen vagy a 06-20/23-62-885-ös telefonszámon. 

Vásárlástól való elállás , A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül az e-mailban: hello@rattan24.hu
Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik. Elállási nyilatkozat minta. 
csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa visszaPanaszkezelés:

Cégünk mindent elkövet, hogy Ügyfelei elégedettek legyenek minden vásárlásnál. Amennyiben panasza van, hívja ügyfélszolgálatunkat, mely készséggel áll rendelkezésére. Panaszfelvételi jegyzőkönyv
Ügyfélszolgálat: 0630/544-84-85

Békéltető testületek:
Budapesti Békéltetı Testület Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. 
Telefonszáma: (1) 488-2131 Fax száma: (1) 488-2186 Elnök: Dr. Baranovszky György E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltetı Testület 
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8. 
Telefonszáma: (56) 510-610 Fax száma: (56) 370-005 Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu

Szerződés nyelve: 
Magyar

Termékszavatosság-Jótállás:
Polgári Törvénykönyv szabályozása szerint, minden termékre 1 év szavatosságot vállalunk, jótállás 151/2003 Korm.rendelet szerint terméklista alapján.

 
FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS 
Az East Design Kft nem vonható felelősségre az által üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt. Cégadatok a kapcsolat menüpontban. 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!
Rattan24.hu csapata